WEKO3
アイテム
緑黄色野菜の鮮度とビタミンCならびにミネラル類含有量の関係について
https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/545
https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/545d6b61ea3-e537-447e-b02f-b0520a3334d3
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper_02(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2014-05-28 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 緑黄色野菜の鮮度とビタミンCならびにミネラル類含有量の関係について | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Relationship between freshness and vitamin C and minerals contents in green and yellow vegetables | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者 |
荻原, 和夫
× 荻原, 和夫× 箱山, 年子× Ogiwara, Kazuo |
|||||
抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | The relationship between freshness and vitamin C and minerals contents in green and yellow vegetables were investigated. The results obtained were as follows. (1) The content of vitamin C in green and yellow vegetables decreased with an increase in the amount of weight loss during strage at room. (2) The loss of minerals in those vegetables were observed hardly none during strage at room. |
|||||
書誌情報 |
長野県短期大学紀要 en : Journal of Nagano Prefectural College 巻 45, p. 15-20, 発行日 1990-12 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 長野県短期大学 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 0286-1178 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00179035 | |||||
論文ID(NAID) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 40002771494 | |||||
フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | application/pdf | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |