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  1. 長野県短期大学紀要
  2. 第54号

脱酸素剤による凍り豆腐脂質の酸化防止

https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/271
https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/271
81b4e5de-3557-44db-a81a-d7064511618e
Item type Departmental Bulletin Paper_02(1)
公開日 2013-10-18
タイトル
タイトル 脱酸素剤による凍り豆腐脂質の酸化防止
タイトル
タイトル Prevention of lipid oxidation in dried tofu with oxygen absorber during storage
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Oxygen absorber
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Prevention of total lipid
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 “Kori-tofu”
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 今井, 陽子

× 今井, 陽子

WEKO 817
CiNii ID 9000008323671

今井, 陽子

ja-Kana イマイ, ヨウコ

Search repository
前田, 美央

× 前田, 美央

WEKO 818
CiNii ID 9000008323673

前田, 美央

ja-Kana マエダ, ミオ

Search repository
山岸, 桃子

× 山岸, 桃子

WEKO 819
CiNii ID 9000008323675

山岸, 桃子

ja-Kana ヤマギシ, モモコ

Search repository
古内, 幸雄

× 古内, 幸雄

WEKO 806
CiNii ID 9000006165956

古内, 幸雄

ja-Kana フルウチ, ユキオ

Search repository
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 817
識別子Scheme CiNii ID
識別子URI http://ci.nii.ac.jp/nrid/9000008323671
識別子 9000008323671
姓名 Imai, Yoko
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 818
識別子Scheme CiNii ID
識別子URI http://ci.nii.ac.jp/nrid/9000008323673
識別子 9000008323673
姓名 Maeda, Mio
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 819
識別子Scheme CiNii ID
識別子URI http://ci.nii.ac.jp/nrid/9000008323675
識別子 9000008323675
姓名 Yamagishi, Momoko
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 184
識別子Scheme CiNii ID
識別子URI http://ci.nii.ac.jp/nrid/9000006165956
識別子 9000006165956
姓名 Furuuchi, Yukio
言語 en
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The protective effect of an oxygen absorber (commercial name: Ageless Z-50, Produced by Mitubishi Gas Chemical Co.) on oxidation of lipids in dried tofu (“Kori-tofu” in Japanese) stored at different temperature (20℃, and 10℃) for 70 days was investgated.
In application of the oxygen absorber, “Kori-tofu” was preserved in an airtight film bag with one or two pieces of the oxygen absorber (oxygen-free).
The results obtained were as follows; (1) In the case of control, acid value (AV), peroxide value (PV), and carbonyl value (CV) of total lipids extracted from “Kori-tofu increased at each stored temperature. However, in the case of oxygen-free, the changes of the above oxidation indexes of total lipids were slightly obserbed.
書誌情報 長野県短期大学紀要
en : Journal of Nagano Prefectural College

巻 54, p. 15-20, 発行日 1999-12
出版者
出版者 長野県短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0286-1178
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00179035
論文ID(NAID)
内容記述タイプ Other
内容記述 40002771593
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-06-19 12:41:54.188820
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