ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 長野県短期大学紀要
  2. 第65号

長野県東信地方の高校生の淡水魚の食習慣

https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/138
https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/138
aacb6c26-4da1-4c1a-8af3-a18009af4e2c
名前 / ファイル ライセンス アクション
県短紀要_65-05.pdf 県短紀要_65-05.pdf (4.2 MB)
license.icon
Item type Departmental Bulletin Paper_02(1)
公開日 2012-09-21
タイトル
タイトル 長野県東信地方の高校生の淡水魚の食習慣
タイトル
タイトル Fresh water fish in dietary habits of high school students in eastern Nagano
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 淡水魚
キーワード
主題Scheme Other
主題 食習慣
キーワード
主題Scheme Other
主題 長野県
キーワード
主題Scheme Other
主題 高校生
キーワード
主題Scheme Other
主題 アンケート
キーワード
主題Scheme Other
主題 郷土食(郷土料理)
キーワード
主題Scheme Other
主題 調査
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 fresh water fish
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 dietary habits
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Nagano prefecture
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 high school students
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 questionnaire
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Local cooking
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 survey
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 吉岡, 由美

× 吉岡, 由美

WEKO 8
CiNii ID 9000006832031

吉岡, 由美

ja-Kana ヨシオカ, ユミ

Search repository
佐藤, 晶子

× 佐藤, 晶子

WEKO 399
CiNii ID 9000238018453

佐藤, 晶子

ja-Kana サトウ, アキコ

Search repository
鈴木, 和江

× 鈴木, 和江

WEKO 603
CiNii ID 9000018249622

鈴木, 和江

ja-Kana スズキ, カズエ

Search repository
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 8
識別子Scheme CiNii ID
識別子URI http://ci.nii.ac.jp/nrid/9000006832031
識別子 9000006832031
姓名 Yoshioka, Yumi
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 399
識別子Scheme CiNii ID
識別子URI http://ci.nii.ac.jp/nrid/9000238018453
識別子 9000238018453
姓名 Sato, Akiko
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 603
識別子Scheme CiNii ID
識別子URI http://ci.nii.ac.jp/nrid/9000018249622
識別子 9000018249622
姓名 Suzuki, Kazue
言語 en
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 We investigated the present condition of fresh water fish (except carp) in dietary habits of high school students in eastern Nagano. 60% of the fresh water fish eaten was either eel, rainbow trout or fresh-water smelt.
In addition, students whose parents were raised in Nagano showed a higher tendency to know about and have eaten rainbow trout, crucian carp and land locked salmon. The fish the students had eaten were all prepared in traditional dishes: eel grilled and broiled, rainbow trout grilled with salt, smelt in tempura, trout as sushi and sweet-fish and char grilled with salt. Citizens of Nagano, when compared with citizens of other prefectures, ate a higher ratio of fresh water fish, yet the frequency was 1-3 times a year. At the Nagano Prefectural Fisheries Experimental Station, Shinshu brand fresh water fish is developed and markets are planned. We want to assist increase of fresh water fish consumption by gathering data on traditional use of the fish and current information on fresh water fish.
書誌情報 長野県短期大学紀要
en : Journal of Nagano Prefectural College

巻 65, p. 27-35, 発行日 2010-12
出版者
出版者 長野県短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0286-1178
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00179035
論文ID(NAID)
内容記述タイプ Other
内容記述 40018816299
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-19 12:43:07.819059
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3