WEKO3
アイテム / 大根の利用と調理法の変遷 / kentan_kiyo-47-03
kentan_kiyo-47-03
ファイル | ライセンス |
---|---|
kentan_kiyo-47-03.pdf (791.9 kB) sha256 eaf5371f890b0b4937268eb48e23b27e13ec458c8ef0ac290e03a3d0ff40749c |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2014-05-28 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | kentan_kiyo-47-03.pdf | |||||
本文URL | https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/record/527/files/kentan_kiyo-47-03.pdf | |||||
ラベル | kentan_kiyo-47-03 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 791.9 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|