WEKO3
アイテム / 野菜類の乾燥における褐変現象とアスコルビン酸量の関係について / kentan_kiyo-47-02
kentan_kiyo-47-02
ファイル | ライセンス |
---|---|
kentan_kiyo-47-02.pdf (493.0 kB) sha256 37febab5ea928dad7b48ac3832ff35eed07d73a38c8b40b533af3ebe1245d3f6 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2014-05-28 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | kentan_kiyo-47-02.pdf | |||||
本文URL | https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/record/526/files/kentan_kiyo-47-02.pdf | |||||
ラベル | kentan_kiyo-47-02 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 493.0 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|