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  1. 長野県短期大学紀要
  2. 第62号

ハーブ水の低温熟成促進と衛生評価

https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/93
https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/93
2d2b7d30-b6fe-4edd-999a-e92a492625a1
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00005058479.pdf KJ00005058479 (711.4 kB)
license.icon
Item type 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2007-01-01
タイトル
タイトル ハーブ水の低温熟成促進と衛生評価
タイトル
タイトル Accelerated Ripening of Herbal Water Using Low-temperature Heating and its Sanitation
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 herbal water
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 aging
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 low-temperature heating
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 sanitation
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ページ属性
内容記述タイプ Other
内容記述 P(論文)
著者名(日) 小木曽, 加奈

× 小木曽, 加奈

WEKO 345
NRID 1000030435284

小木曽, 加奈

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著者名よみ
識別子Scheme WEKO
識別子 346
姓名 コギソ, カナ
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 347
姓名 Kogiso, Kana
言語 en
著者所属(日)
長野県短期大学生活科学科
著者所属(英)
en
Nagano Prefectural College
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 Herbal water is prepared as a by-product in the process of steam distillation of herbs. In this report, we considered a way to speed up the ripening of lavender, chamomile and rose water. These waters were heated at 30, 40 and 50 degrees and evaluated for a sensory test. Food sanitation inspections(Coliform bacteria, Staphylococcus aureus and Aerobic bacteria counts) were carried out on these waters. As a result, the best way to accelerate ripening is to heat at 30 degrees for 10 min in all the herbal waters. The results, however, showed the differences between each herb in the process of aging. When heated in lavender water bad odor decreased, in chamomile water aromatic odor increased, and in rose water bothe bad odor decreased and aromatic odor increased. These herbal waters were uncontaminated. These waters can be expected to be as used new food and cosmetic material.
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00179035
書誌情報 長野県短期大学紀要
en : Journal of Nagano Prefectural College

巻 62, p. 37-43, 発行日 2007
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Ver.1 2023-06-19 12:44:01.751870
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