WEKO3
アイテム / 緑黄色野菜の鮮度とビタミンCならびにミネラル類含有量の関係について / kentan_kiyo-45-02
kentan_kiyo-45-02
ファイル | ライセンス |
---|---|
kentan_kiyo-45-02.pdf (455.6 kB) sha256 a709fc95fabf8441b4243773c3a28ea06d38d4e7e24d5eaf3bb574c75b3beee7 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2014-05-28 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | kentan_kiyo-45-02.pdf | |||||
本文URL | https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/record/545/files/kentan_kiyo-45-02.pdf | |||||
ラベル | kentan_kiyo-45-02 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 455.6 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|