WEKO3
アイテム / 低温貯蔵による野菜並びに果実中のL-アスコルビン酸の変化について / kentan_kiyo-49-01
kentan_kiyo-49-01
ファイル | ライセンス |
---|---|
kentan_kiyo-49-01.pdf (395.6 kB) sha256 6b00c5fdce6fc058c5163db44bfae64069222fe2dfc243ab22913f309a6d3e83 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2014-02-08 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | kentan_kiyo-49-01.pdf | |||||
本文URL | https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/record/376/files/kentan_kiyo-49-01.pdf | |||||
ラベル | kentan_kiyo-49-01 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 395.6 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|