ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 長野県短期大学紀要
  2. 第67号

佐久鯉及び福島県産鯉の脂肪酸組成の比較

https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/167
https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/167
7ca88136-96e1-4668-8942-59c36d94c095
名前 / ファイル ライセンス アクション
紀要67-04.pdf 紀要67-04 (272.3 kB)
license.icon
Item type Departmental Bulletin Paper_02(1)
公開日 2013-03-21
タイトル
タイトル 佐久鯉及び福島県産鯉の脂肪酸組成の比較
タイトル
タイトル Comparison of fatty acid compositions between Saku and Fukushima carp
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 carp
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 fresh water fish
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Nagano
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 regional traditional food
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 fatty acid compositions
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 小木曽, 加奈

× 小木曽, 加奈

WEKO 11
NRID 1000030435284

小木曽, 加奈

ja-Kana コギソ, カナ

Search repository
唐沢, 秀行

× 唐沢, 秀行

WEKO 756
CiNii ID 9000238400076

唐沢, 秀行

ja-Kana カラサワ, ヒデユキ

Search repository
吉岡, 由美

× 吉岡, 由美

WEKO 8
CiNii ID 9000006832031

吉岡, 由美

ja-Kana ヨシオカ, ユミ

Search repository
中澤, 弥子

× 中澤, 弥子

WEKO 98
NRID 1000050320932

中澤, 弥子

ja-Kana ナカザワ, ヒロコ

Search repository
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 11
識別子Scheme NRID
識別子 1000030435284
姓名 Kogiso, Kana
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 756
識別子Scheme CiNii ID
識別子URI http://ci.nii.ac.jp/nrid/9000238400076
識別子 9000238400076
姓名 Karasawa, Hideyuki
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 8
識別子Scheme CiNii ID
識別子URI http://ci.nii.ac.jp/nrid/9000006832031
識別子 9000006832031
姓名 Yoshioka, Yumi
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 98
識別子Scheme NRID
識別子 1000050320932
姓名 Nakazawa, Hiroko
言語 en
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 In our previous study, we have reported gustatory characteristics of carp grown in two different districts (Saku City in Nagano and Kooriyama City in Fukushima), by comparing odor and taste with instrumental analysis and sensory evaluations. In recent years, there were reports that tastiness of food was related to unsaturated long-chain fatty acids; arachidonic acid, an oleic acid, etc.
In this study, the purpose of this work was to compare the fatty acid composition of two carps (Saku carp and Fukushima carp) and to examine their characteristics of tastiness.
 As a result, Saku carp contained significantly higher amount of pulmitic acid, stearic acid, alpha-linolenic acid and arachidonic acid than Fukushima one. On the other hand, Fukushima carp contained significantly higher amount of myristic acid, EPA and DHA than Saku one. There was no significant difference between the two carps in the concentration of palmitoleic acid, an oleic acid, linoleic acid and icosenoic acid.
書誌情報 長野県短期大学紀要
en : Journal of Nagano Prefectural College

巻 67, p. 29-32, 発行日 2013-02
出版者
出版者 長野県短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0286-1178
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00179035
論文ID(NAID)
内容記述タイプ Other
内容記述 120005280229
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-19 12:39:19.458607
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3